Vind je volgende
baan bij

HR Manager (M/V)

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van het Management Team en werkt nauw samen met de Manager Operations. Je hebt een actieve betrokkenheid in het beleid van de organisatie en rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Je bent sterk gericht op de strategische keuzes m.b.t. personeel en de operationele invulling van bijbehorende taken met als doel het continu laten groeien van de organisatie, zowel op technisch vlak alsook betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid, etc..

Je bewaakt de cultuur en stuurt aan op ondernemerschap, het dragen van verantwoordelijkheid, transparantie, eerlijkheid en respect vanuit de gedachte ‘culture eats strategy for breakfast’.

Je werft nieuwe medewerkers en coördineert de onboarding.

Je zorgt ervoor dat de juiste opleidingen worden gevolgd, de medewerkers op het juiste moment feedback ontvangen over hun functioneren en dat de processen rondom het ziekteverzuim goed verlopen.

In deze functie ben je zowel strategisch alsook operationeel actief.

Wie ben jij?

Een stevige hands-on persoonlijkheid met ervaring op HR-gebied, die het in zich heeft om verbinding te maken tussen mensen. Zelfstandig, creatief en met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid.

Van nature heb je een mensgerichte, evenwichtige en duidelijke communicatiestijl die zich kenmerkt door een open houding. Je bent kritisch richting de interne organisatie en continu scherp op mogelijke verbeteringen.

Wat bieden we je?

Een belangrijke positie met grote mate aan autonomie in een veranderende organisatie die zich kenmerkt door zijn informele karakter.

Aantal uren per week
24 uur

Opleidingsniveau
HBO

Dienstverband
Contract bepaalde tijd

Vakgebied
HR

Contactpersoon
Robert Vermeulen
026-3264485