Vind je volgende
baan bij

Machinevoerder (M/V)

Wat bieden we je?

Snel gaat verder waar een ander stopt! Dit verwachten we ook van jou. We bieden je een afwisselende baan in de techniek op het gebied van kartonnen verpakkingen. Een baan waarbij je elke dag opnieuw een oplossing bedenkt waardoor je zelfs de meest complexe constructie van de band laat rollen.

We bieden je een praktijkgerichte opleiding tot volwaardig machinevoerder. Bij Snel wordt jij een echte specialist in het instellen van machines. Samen verkennen we waar jij het meest tot je recht komt binnen ons bedrijf. Ligt jouw hart bij het stansen, het vouwplakken, het aanbrengen van vensters of juist bij het opzetten van konische schalen? Je ontdekt het in de praktijk en krijgt op deze manier de kans om je kennis en ervaring te laten groeien.

Je werkt in een fijn team met collega’s die elkaar ondersteunen. Naast een opleiding tot vakman met het materiaal van de toekomst, bieden we uiteraard een goed salaris met 16% ploegentoeslag en ruime secundaire voorwaarden.

Verder bieden we:

  • uitzicht op een vast contract en doorgroeimogelijkheden
  • een CAO o.b.v. het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf
  • een pensioen via Stichting Pensioenfonds PGB
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • iedere vrijdag eerder naar huis
  • diverse informele en leuke bijeenkomsten per jaar

Wat ga je doen?

Als machinevoerder zorg je voor het instellen en bedienen van de stans-, vouwplak-, venster- en/of opzetmachines. Met jouw creativiteit bedenk je nieuwe mogelijkheden aan de machines waardoor uiteenlopende verpakkingstypes te produceren zijn. Je ontwikkelt jezelf steeds meer tot specialist op het gebied van machines en kartonnen verpakkingen. Storingen los je zelfstandig of samen met je voorman op. Regelmatig lever je een bijdrage aan het onderhoud van de machines.

Wie ben jij?

Je hebt een gevoel voor techniek en steekt je handen graag uit de mouwen. Je bent creatief en denkt in oplossingen. Je bent enthousiast, flexibel en hebt een goed gevoel voor verantwoordelijkheid. Je wilt jezelf graag ontwikkelen zodat je onze machines van A tot Z kunt bedienen. Omdat het om productiemachines gaat, snap je dat veiligheid op nummer één staat.

Aantal uren per week
38 uren

Opleidingsniveau
MBO

Dienstverband
Contract bepaalde tijd

Vakgebied
Productie

Contactpersoon
Gemmeke Nab
026-3264480 of
06-55132421

snel solliciteren