Vind je volgende
baan bij

Stanser (M/V)

Wat bieden we je?

  • Een goed salaris met ploegentoeslag en ruime secundaire voorwaarden
  • Een opleiding (intern en extern) tot volwaardig stanser
  • Uitzicht op een vast contract en doorgroeimogelijkheden
  • Aangesloten bij CAO voor Het Kartonnage- en Flexibele Verpakkingenbedrijf
  • Pensioen via Stichting Pensioenfonds PGB
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Iedere vrijdag eerder naar huis
  • Personeelsfeestjes

Wat ga je doen?

Als stanser krijg je dagelijks nieuwe opdrachten voor het uitstansen van drukvellen. Je plaatst de stansmessen en richt de machine daarna verder in. Dit is een klus waar nauwkeurigheid om de hoek komt kijken.

Aangezien we met natuurlijke materialen werken (papier/karton) en factoren als temperatuur, luchtvochtigheid en de feitelijke toestand van het materiaal een rol spelen, vergt het werken aan deze machines ook veel inzicht en praktische werkervaring. Dit inzicht bouw je op naarmate je meer ervaring krijgt.

Na het instellen ga je aan de slag met het daadwerkelijke uitstansen en zorg je ervoor dat de stansmachine op de meest optimale snelheid blijft produceren.

Eerst zul je de voorbereidende werkzaamheden onder de knie moeten krijgen. Het stansen leer je vooral in de praktijk. Hierin wordt je goed begeleid, wat betekent dat je in het begin meeloopt en geleidelijk steeds zelfstandiger de machine gaat bedienen. Daarna ontwikkel je jezelf steeds meer tot een volledig zelfstandige stanser, 100% verantwoordelijk voor de kwaliteit en oplossingen tijdens het stansproces. Om het leerproces te versnellen, ga je ook externe cursussen volgen.

Wie ben jij?

Je hebt een gevoel voor techniek en bent zeer nauwgezet. Je bent een doorzetter en creatief in het vinden van oplossingen. Aan de hand van een zelfstandige werkhouding met een pro-actieve instelling, zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk de vakkennis en ervaring opbouwt. Je kijkt ernaar uit om in jezelf te investeren de komende jaren. Vanuit jezelf ben je er op gericht om goede prestaties neer te zetten en verantwoordelijkheid te nemen. 

Aantal uren per week
38 uren

Opleidingsniveau
MBO

Dienstverband
Contract bepaalde tijd

Vakgebied
Productie

Contactpersoon
Gemmeke Nab
026-3264480 of
06-55132421

snel solliciteren