Vind je volgende
baan bij

Teamleider (M/V)

Wat ga je doen?

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor één van de twee productieploegen. Een ploeg bestaat uit een stans-, venster- en vouwplakafdeling. Buiten kantooruren ben je ook het aanspreekpunt voor de logistieke afdeling. Je rapporteert aan de Manager Operations en hebt intensief contact met het bedrijfsbureau om elke dag weer een optimaal productieresultaat te bereiken.

Je bent nauw betrokken bij de personeelsplanning op de werkvloer en zorgt op een energieke en natuurlijke wijze voor de coaching van de voormannen, die je bijstaan bij het aansturen van de medewerkers. Je bent bekend met productie- en logistieke verbetermethodieken. Bijscholing door interne en/of externe opleidingen behoort tot de mogelijkheden.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een ervaren teamleider die toe is aan een nieuwe uitdaging. Een stevige persoonlijkheid die het van nature in zich heeft om samen resultaten te boeken.

Je bent een enthousiaste hands-on manager met een sterk ontwikkeld gevoel voor verantwoordelijkheid en techniek. Je bent doelgericht en gewend de lijnen uit te zetten. Continu ben je op zoek naar verbeteringen, zowel in de bezetting van je team als in de processen. Van nature heb je een mensgerichte, evenwichtige en duidelijke stijl van leidinggeven die zich kenmerkt door een open houding en prettige manier van communiceren. Je hebt de vaardigheid en ervaring om verbinding te maken tussen mensen en afdelingen binnen een organisatie.

Wat bieden we?

Een belangrijke positie met grote mate aan autonomie in een veranderende organisatie die zich kenmerkt door zijn informele karakter. Bij deze functie hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, primair en secundair.

Aantal uren per week
38 uren

Opleidingsniveau
HBO

Dienstverband
Contract bepaalde tijd

Vakgebied
Productie

Contactpersoon
Lucas Fuderer
026-3264480