Vind je volgende
baan bij

Ordermanager (M/V)

Wat ga je doen?

Als ordermanager ben je de regisseur van het werk zoals dat door de productieafdelingen wordt uitgevoerd. Je vertaalt de orders van de opdrachtgevers naar ons eigen ERP-systeem en zorgt voor de inkoop van benodigde componenten. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Je schakelt met je collega’s van het bedrijfsbureau om de planning en sales op rolletjes te laten verlopen.

Wie ben jij?

Je bent nauwgezet, consequent en hebt een kritische blik. Je weet uitstekend met klanten te communiceren, zowel per e-mail als telefonisch. Je hebt een positieve en actieve werkhouding richting je collega’s van het bedrijfsbureau die zich bezighouden met offertes en orderplanning. Je hebt een HBO-niveau, eventueel opgebouwd door je ervaring, en beheerst de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent flexibel en een echte teamplayer. 

Wat bieden we je?

Een belangrijke rol binnen het bedrijfsbureau in een veranderende organisatie die zich kenmerkt door zijn informele karakter. Binnen deze organisatie maak je deel uit van een team dat zich ten doel stelt om dagelijkse de beste dienstverlening aan onze klanten te bieden. Jouw ideeën en initiatieven worden daarbij verwelkomd. Bij deze functie hoort een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, primair en secundair.

Aantal uren per week
38 uren

Opleidingsniveau
HBO

Dienstverband
Contract bepaalde tijd

Vakgebied
Commercie

Contactpersoon
Lucas Fuderer
026-3264480